KEBERLANJUTAN KAMI

Dynapack Asia sentiasa termasuk Kemapanan sebagai sebahagian daripada operasi syarikat kami. Sama ada untuk pekerja, persekitaran atau komuniti di mana kami menjalankan perniagaan. Kami berbangga melaporkan tentang inisiatif yang kami ambil untuk membantu meningkatkan jejak karbon dan kehidupan rakyat.

1) Kelestarian Alam Sekitar

Sebagai pengeluar produk plastik, kami menyedari tanggungjawab dalam rantaian bekalan dan berusaha untuk secara aktif memainkan peranan dalam usaha industri, ini untuk mengurangkan pencemaran plastik sambil meningkatkan jejak karbon kami.

2) Kemampanan Sosial

Sebagai pengeluar plastik di enam negara Asia, kami menyokong pekerja kami dengan memastikan mereka diberikan syarat pekerjaan yang tepat, sementara juga terlibat dengan masyarakat setempat.

3) Pelaporan

Kami secara aktif mengambil bahagian dalam pelbagai program pendedahan dan audit untuk menunjukkan prestasi lestari kami, contohnya CDP, Ecovadis, SMETA, Sedex.

 

PENDIDIKAN

Pendidikan memainkan peranan penting dalam kepimpinan Tanggungjawab Sosial Korporat Dynapack Asia. Melalui pemberian biasiswa, latihan dan program pembangunan komuniti, Dynapack bermatlamat untuk mewujudkan dunia yang lebih baik untuk orang ramai untuk hidup.